Сергій Квіт прочитав лекцію в КНУ імені Тараса Шевченка


13 жовтня 2014 року в КНУ імені Тараса Шевченка в рамках благодійного проекту філософського факультету "Acta Non Verba" відбулася лекція Міністра освіти і науки України Сергія Квіта.

Сергій Квіт прочитав лекцію в КНУ імені Тараса Шевченка ( /prog/data/upimages/kvit-knu-1.jpg )
фото з сайту univ.kiev.ua

Сергій Квіт прочитав лекцію в КНУ імені Тараса Шевченка ( /prog/data/upimages/kvit-knu-2.jpg )
фото з сайту univ.kiev.ua

Міністр розповів студентам про філософію герменевтики. Після лекції Сергій Миронович відповів на запитання студентів, що стосувалися теми лекції, а також на ряд запитань щодо кредитно-рейтингової системи, нарахування стипендій, автономії ВНЗ ( https://www.youtube.com/watch?v=J7h1i3sikSk ) тощо.


univ.kiev.ua ( http://www.univ.kiev.ua/news/5974 )



Додатково:

Сергій Квіт: «Відповідальність за якість освіти ми покладемо на університети» ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3458 )

«ЗІК»: Як заробити мільйон на українській освіті, — розслідування ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2922 )

Про затвердження Положення про забезпечення доступу до публічної інформації у Міністерстві освіти і науки України ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3593 )



Огигінал новини «Сергій Квіт прочитав лекцію в КНУ імені Тараса Шевченка» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3599
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php