НІП-Україна: Пошук партнерів для участі у проектах програми «Горизонт 2020»


На сайті НІП-Україна створено новий розділ, присвячений пошуку партнерів для участі у проектах програми «Горизонт 2020» ( https://euroosvita.net/index.php/?category=17&id=1574 ).

Більшість проектів у програмі Горизонт 2020 є проектами по співпраці, де головною умовою є мінімум три партнери з трьох різних країн-членів ЄС або асоційованих країн. Для пошуку партнерів існує кілька служб, які допоможуть знайти організації, що мають намір брати участь у проектах, а також дають можливість опублікувати ваші пропозиції по співпраці. Також можна подати проектну пропозицію від індивідуального дослідника, групи науковців або організації. Такі гранти фінансуються у рамках Європейської дослідницької ради (European Research Council (ERC) та заходів Марі Склодовської-Кюрі (Marie Skłodowska-Curie actions (MSCA), представники малих та середніх підприємств беруть участь у спеціальному інструменті для МСП.

Головним джерелом інформації щодо пошуку партнерів є Он-лайн посібник Г2020, де у розділі Find partners or apply as individual можна знайти будь-які дані щодо служб пошуку партнерів та інших умов участі.

Щоб знайти сторінку Посібника потрібно вийти на сайт Порталу для учасників у розділ How to participate - http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/funding/index.html#. Біля розділу «Крок 2 – Пошук партнерів для проекту або подача проектної пропозиції від індивідуального дослідника» знаходиться лінк на Он-лайн посібник Г2020.



Файли для завантаження

1) Пошук партнерів для участі у проектах програми «Горизонт 2020»;

2) Реєстрація на порталі для учасників «Горизонт 2020». Публікація профайлу на сайті Cordis




Огигінал новини «НІП-Україна: Пошук партнерів для участі у проектах програми «Горизонт 2020»» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3432
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php