До уваги абітурієнтів із Криму: Про складнощі з відправленням поштою заяв про перереєстрацію для проходження ЗНО


Останнім часом до Українського центру оцінювання якості освіти надходять звернення від абітурієнтів з Автономної Республіки Крим, міста Севастополя про складнощі з відправленням поштовим зв’язком листів із заявами про перереєстрацію для проходження зовнішнього незалежного оцінювання в інших регіонах України.

У багатьох випадках такі звернення пов’язані із призупиненням діяльності на півострові деяких із поштових операторів.

Звертаємо увагу, що для надсилання заяви про перереєстрацію для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні абітурієнти з Криму можуть скористатися послугами будь-якого оператора поштового зв’язку чи кур’єрської служби, що здійснюють доставку поштової кореспонденції до України, у т.ч. «Нова пошта», «Автолюкс», «Нічний експрес», «Ін-Тайм», «Постекс» та інших.

При цьому під час перереєстрації не обов`язково зазначати точну адресу, достатньо обрати область та населений пункт, де учасник тестування буде перебувати під час проходження зовнішнього незалежного оцінювання.

Незалежно від того, чи отримає регіональний центр документи щодо перереєстрації, надіслані поштою, Український центр оцінювання якості освіти в телефонному режимі обов’язково звернеться до абітурієнтів, які пройшли перереєстрацію, для уточнення окремих питань їхньої участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

Наполегливо рекомендуємо слідкувати за повідомленнями на інформаційних сторінках ( http://testportal.gov.ua/infopages/ ).

Організаційно-технологічний відділ УЦОЯО ( http://testportal.gov.ua/ )



Додатково:

УЦОЯО: Абітурієнтам АР Крим та міста Севастополь для участі в основній сесії ЗНО необхідно перереєструватися до 30 квітня ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3208 )

ТОП-5 питань, які цікавлять кримських абітурієнтів, а також батьків кримських школярів і дошкільнят ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3185 )



Огигінал новини «До уваги абітурієнтів із Криму: Про складнощі з відправленням поштою заяв про перереєстрацію для проходження ЗНО» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3224
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php