Проект «Молодіжна стратегія розвитку областей Східної України»: триває прийом заявок


Запрошуємо взяти участь у проекті «Молодіжна стратегія розвитку областей Східної України», спрямованому на стимулювання розвитку молодіжних парламентів та рад на регіональному рівні.

Організатори проекту: Фундація менеджерських ініціатив (Польща), Асоціація органів місцевого самоврядування Харківської області та Регіональний центр міжнародних проектів і програм (Україна).

Проектом передбачено низку заходів щодо імплементації кращих закордонних практик у діяльність молодіжних рад у Східній Україні: дводенний тренінг із розбудови потенціалу молодіжного парламенту, навчальні візити кращих учасників тренінгу до Польщі для ознайомлення з досвідом та «історіями успіху» подібних організацій, коучінг для 20 членів молодіжної ради, навчання для громадських організацій і студентських рад Харківської області з ефективної участі та взаємодії з молодіжними радами.

Троє кращих учасників тренінгу в ході навчального візиту зможуть відвідати провідні вищі навчальні заклади та молодіжні громадські організації Польщі.

Подання матеріалів: до 30 квітня 2014 року.

Контактна інформація
Регіональний центр міжнародних проектів і програм,
майдан Свободи, 6, ауд. 682
Телефон: +38 (057) 706-15-44


Інформаційний лист ( http://www.univer.kharkov.ua/images/redactor/anons/2014-04-30/Ogoloshenna.pdf ) (PDF, 187 Kb)



univer.kharkov.ua ( http://www.univer.kharkov.ua/ua/general/univer_today/announce?news_id=3720 )



Огигінал новини «Проект «Молодіжна стратегія розвитку областей Східної України»: триває прийом заявок» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3214
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php