МОН: Оголошено конкурс на зайняття посади ректора Національного університету водного господарства та природокористування


Міністерство освіти і науки України оголошує конкурс на зайняття посади ректора Національного університету водного господарства та природокористування.

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою, мають вчене звання професора, науковий ступінь доктора або кандидата наук і стаж науково-педагогічної діяльності не менше ніж десять років.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, мають подати до Міністерства такі документи: заяву, особовий листок з обліку кадрів з фотографією, автобіографію, згоду на збір та обробку персональних даних, копії документів про вищу освіту, наукові ступені і вчені звання, паспорта та трудової книжки, завірених у встановленому порядку, список друкованих праць і винаходів.

Строк подання документів – один місяць з дня опублікування оголошення.

Документи надсилати за адресою: Міністерство освіти і науки України, проспект Перемоги, 10, місто Київ-135, 01135.

Телефони для довідок: (044) 481-47-92.



Додатково:

Про звільнення В. Москаленка з посади ректора Національного медичного університету імені О.О. Богомольця ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3195 )




Огигінал новини «МОН: Оголошено конкурс на зайняття посади ректора Національного університету водного господарства та природокористування» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3202
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php