ЗНО - 2014: Календарний план підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання


Міністерство освіти і науки України затвердило календарний план ( https://euroosvita.net/index.php/?category=15&id=3020 ) підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

ЗНО у 2014 році розпочнеться 3 червня та триватиме до 27 червня 2014 року, і за цей час майбутні вступники зможуть скласти від 1 до 4 тестів з 11 навчальних предметів, повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА.

Цьогорічне ЗНО розпочнеться зі складання тестів з іноземних мов: англійської, німецької, французької або іспанської.

Обов’язкове тестування з української мови і літератури проведуть впродовж двох тестових днів - 5 та 6 червня.

10 червня майбутні абітурієнти матимуть можливість скласти тест ЗНО з російської мови, а 12 червня відбудеться тестування з математики.

14, 16 та 18 червня відбудуться тестування з географії, біології та фізики, а зовнішнє оцінювання з історії України – 20 червня. Завершуватимуть основну сесію ЗНО-2014 тестування з хімії, всесвітньої історії та світової літератури. Оцінювання з цих предметів відбудуться 23, 25 і 27 червня.

Оголошення результатів учасників ЗНО заплановане на період з 19 червня до 8 липня. Додаткова сесія для абітурієнтів, які через об’єктивні причини не матимуть можливості пройти ЗНО, відбудеться з 4 до 11 липня.

Також календарний план передбачає низку організаційних заходів, що забезпечать успішне проведення ЗНО у 2014 році, зокрема, формування мережі пунктів тестування, навчання працівників, які будуть залучені до зовнішнього оцінювання тощо.

Реєстрація учасників зовнішнього незалежного оцінювання розпочнеться 3 січня та триватиме впродовж двох місяців до 5 березня включно.

Раніше повідомлялося, що в Україні розпочалася реєстрація на пробне ЗНО ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2882 ).


vidido.ua ( http://vidido.ua/index.php/pogliad/article/nazvali_dati_provedennja_zno-2014/ )




Додатково:

Про затвердження Календарного плану підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2014 році ( https://euroosvita.net/index.php/?category=15&id=3020 )

Наказ МОН: Про зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2014 році ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2870 )

Охочих пройти ЗНО будуть інформувати смсками ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2884 )



Огигінал новини «ЗНО - 2014: Календарний план підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2926
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php