Про внесення змін до пункту 6 Порядку надання пільгового проїзду студентам вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації та учням професійно-технічних навчальних закладів


КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА


від 17 жовтня 2013 р. № 784

Київ

Про внесення змін до пункту 6 Порядку надання пільгового
проїзду студентам вищих навчальних закладів I—IV рівнів
акредитації та учням професійно-технічних навчальних
закладів у міському й приміському пасажирському
транспорті та міжміському автомобільному і
залізничному транспорті територією України


Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Внести до пункту 6 Порядку надання пільгового проїзду студентам вищих навчальних закладів I—IV рівнів акредитації та учням професійно-технічних навчальних закладів у міському й приміському пасажирському транспорті та міжміському автомобільному і залізничному транспорті територією України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 5 квітня 1999 р. № 541 (Офіційний вісник України, 1999 p., № 14, ст. 561; 2004 р., № 36, ст. 2413; 2011 р., № 67, ст. 2586), зміни, що додаються.

2. Ця постанова набирає чинності з 1 липня 2014 року.

Прем’єр-міністр України М. АЗАРОВ
Інд.70


ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 17 жовтня 2013 р. № 784


ЗМІНИ,
що вносяться до пункту 6 Порядку надання пільгового
проїзду студентам вищих навчальних закладів I—IV рівнів
акредитації та учням професійно-технічних навчальних
закладів у міському й приміському пасажирському
транспорті та міжміському автомобільному і
залізничному транспорті територією України


Пункт 6 викласти в такій редакції:

“6. Студенти та учні мають право придбавати квитки за половину їх вартості для проїзду у загальних, плацкартних вагонах, вагонах другого та третього класу всіх категорій поїздів приміського та міжміського сполучення і всіх вагонах регіональних поїздів.

Пільговий проїзд студентам та учням оформляється в разі, коли статус студента (учня) підтверджується даними, що містяться у Єдиній державній електронній базі з питань освіти, створеній відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 13 липня 2011 р. № 752 “Про створення Єдиної державної електронної бази з питань освіти” (Офіційний вісник України, 2011 p., № 55, ст. 2191).”.






Додатково:



Щодо організації доступу до Єдиної державної електронної бази з питань освіти ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2585 )

МОН: безкоштовного доступу для ВНЗ України до ЄДЕБО не передбачено ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1875 )



Огигінал новини «Про внесення змін до пункту 6 Порядку надання пільгового проїзду студентам вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації та учням професійно-технічних навчальних закладів» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2903
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php