Розпорядженням КМУ об’єднано два одеських виші – Національна академія харчових технологій і Аграрний університет


Кабінет Міністрів ухвалив рішення про об’єднання двох одеських вишів – Національної академії харчових технологій і Аграрного університету. Про ухвалення відповідного розпорядження на засіданні Кабміну журналістам розповів міністр освіти і науки.

«Кабінет міністрів ухвалив рішення приєднати до Національної академії харчових технологій Аграрний університет», – сказав Дмитро Табачник. Він пояснив, що так вдасться забезпечити підготовку фахівців, які працюють в аграрній і переробній сферах сільського господарства, в одному виші.

«Буде повністю вся лінійка – від вирощування продуктів до їх переробки і зберігання», – наголосив Дмитро Володимирович. Міністр також зазначив, що в результаті такого об’єднання рівень дипломів випускників-аграріїв підвищиться, оскільки це буде диплом не просто університету, а національного університету.



Додатково:

Про Національну стратегію розвитку освіти в Україні на період до 2021 року ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2712 )

Новий оглядовий звіт EUA: Тенденції державного фінансування вищої освіти у Європі ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2705 )




Огигінал новини «Розпорядженням КМУ об’єднано два одеських виші – Національна академія харчових технологій і Аграрний університет» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2718
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php