Останні конкурси 7РП – інструменти пошуку партнерів та підготовки проектів


Частина конкурсів 7РП, які були оголошені у липні 2012, уже закриті, але більша частина відкритих конкурсів ще діє до січня-квітня 2013.

Пропонуємо ознайомитись з можливостями, які пропонує ЄС для пошуку партнерів та підготовки проектів

Шановні колеги!

Скоро уже Новий рік та Різдвяні Свята!
Ми всім бажаємо успішного завершення 2012 року та гарного початку 2013 року.

Якщо Ваші плани передбачають участь у підготовці проектів до діючих конкурсів, то наша інформація буде для Вас корисною.

1. Пропонуємо звернути увагу на те, що ЄК постійно вносить зміни у портал учасників (http://ec.europa.eu/research/participants/portal/page/home ( http://ec.europa.eu/research/participants/portal/page/home ))
Портал учасників став основною точкою входу для отримання інформації про діючі конкурси, а також комунікаційним середовищем для підготовки і виконання проектів 7 Рамкової Програми ЄС.

2 . В програмі COOPERATION відкритими залишаються конкурси за напрямками:

information and communication technologies ( http://ec.europa.eu/research/participants/portalplus/static/desktop/en/calls.html#/programme/COOPERATION/theme/ICT )

transport (including aeronautics) ( http://ec.europa.eu/research/participants/portalplus/static/desktop/en/calls.html#/programme/COOPERATION/theme/TPT )

socio-economic sciences and humanities ( http://ec.europa.eu/research/participants/portalplus/static/desktop/en/calls.html#/programme/COOPERATION/theme/SSH )

energy ( http://ec.europa.eu/research/participants/portalplus/static/desktop/en/calls.html#/programme/COOPERATION/theme/ENERGY )

food, agriculture and fisheries, and biotechnology ( http://ec.europa.eu/research/participants/portalplus/static/desktop/en/calls.html#/programme/COOPERATION/theme/KBBE )

environment (including climate change) ( http://ec.europa.eu/research/participants/portalplus/static/desktop/en/calls.html#/programme/COOPERATION/theme/ENV )

Відкрийте посилання за вищевказаними напрямками і Ви отримаєте детальну інформацію про діючі конкурси

3. Зверніть увагу на сторінку "Support Networks - Thematic NCP networks"
https://ec.europa.eu/research/participants/portal/page/supportnetworks/thematic ( https://ec.europa.eu/research/participants/portal/page/supportnetworks/thematic )

Тут для більшості тематичних пріоритетів 7РП вказані портали, на яких сконцентрована інформація як Європейської комісії, так і національних контактних пунктів 7РП з різних країн.
Саме через ці портали Ви можете знайти потенційних партнерів.

4. Ви також можете знайти партнерів через групу "Україна та 7РП" у професійній соціальні мережі LinkedIN
http://www.linkedin.com/groups/Ukraine-Framework-Programme-Seven-3190039?gid=3190039&trk=hb_side_g ( http://www.linkedin.com/groups/Ukraine-Framework-Programme-Seven-3190039?gid=3190039&trk=hb_side_g )

5. У підготовці проектів та пошуку партнерів Вам можуть допомогти національні контактні пункти України
http://cstei.lviv.ua/ua/item/760 ( http://cstei.lviv.ua/ua/item/760 )

6. Якщо Ви малообізнані з правилами та процедурами участі у 7 Рамковій Програмі ЄС, то Вам допоможуть матеріали проекту “Формування мережі обміну інформацією про науково-освітні програми Європейського Союзу"
http://cstei.lviv.ua/ua/item/804 ( http://cstei.lviv.ua/ua/item/804 )

7. Для пошуку партнерів необхідно підготувати мінімальний профіль організації, як потенційного партнера майбутнього консорціуму. Як приклад, розміщуємо профіль НДО "Агенція Європейських Інновацій" (АЕІ), яка уже виконує проекту 7РП PICTURE (http://www.eeca-ict.eu ( http://www.eeca-ict.eu/ )) та бере участь у підготовці нових проектів в рамках діючих конкурсів.

Завантажити опис АЕІ ( http://cstei.lviv.ua/upload/pub/IRF/1355663721_33.doc )


cstei.lviv.ua ( http://cstei.lviv.ua/ua/item/815?PHPSESSID=5c06eee5de9aaaba9e0b4f152500ce5d )




Додатково:

Каждый учёный получит уникальный идентификатор в ORCID ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2315 )



Огигінал новини «Останні конкурси 7РП – інструменти пошуку партнерів та підготовки проектів» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2436
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php