Відкрито реєстрацію для участі у щорічній конференції EUA 2013


Реєстрація на щорічну конференцію Європейської асоціації універсітетів (European University Association - EUA ( https://euroosvita.net/index.php/?category=36&id=398 )) та Генеральну асамблею 2013 року у Генті, Бельгія, (11-13 квітня 2013 р)

Наразі відкрито реєстрацію для участі у щорічній конвенції ЄАУ 2013 року, що відбудеться у Гентському університеті з 11 по 13 квітня 2013 року.

Тема конференції - «Європейські університети - глобальна участь».

Потреба здійснювати свою діяльність у конкурентному міжнародному середовищі перестала бути у центрі уваги тільки незначної кількості елітних університетів. Більше того, вона стала реальністю для широкого кола європейських вищих навчальних закладів, яка стосується усіх елементів місії університетів. Щорічна конференція ЄАУ ( http://www.eua.be/Ghent.aspx ) надать можливість учасникам форуму ідентифікувати політику вищих навчальних закладів, потрібної для того, щоб дати відповідь на усі виклики та скористатися повною мірою перевагами подальшої інтернаціоналізації.

На пленарних та сесійних робочих засіданнях учасники із Європи та інших країн розглядатимуть різноманітні чинники, що сприяють глобалізації вищої освіти та розробку і впровадження стратегій інституційної інтернаціоналізації. На конференції також будуть розглянуті глибокі зміни, що відбуваються у структурах та формах національних систем вищої освіти та масштаби змін, які потрібно запровадити, аби ці системи стали більш ефективними та конкурентоздатними на міжнародній арені.

Також буде надано можливість для проведення подальшої дискусії стосовно світових рейтингів, позаяк під час конференції буде опубліковано та презентовано другий огляд рейтингів ЄАУ.

Щорічна конференція ЄАУ збере разом керівників університетів, дослідників, студентів, політиків та зацікавлених осіб.

Члени ЄАУ також запрошуються до участі у Генеральній асамблеї, що відбудеться напередодні основної конференції. На ній відбуватимуться вибори трьох нових членів наглядової ради ЄАУ.

Для реєстрації та отримання додаткової інформації прохання звератися на вебсайт конференції ( http://www.eua.be/ghent.aspx ).


Переклад: Михайленко Ігор /Оксана Бурдик
для euroosvita.net

eua.be ( http://www.eua.be/News/12-12-14/Register_for_EUA_s_Annual_Conference_and_General_Assembly_2013_Ghent_Belgium_11-12_April_2013.aspx )



Додатково:

EUA: Інформація про 7-й Європейський форум із забезпечення якості (EQAF): «Яким чином забезпечення якості надає перевагу?» ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2398 )



Огигінал новини «Відкрито реєстрацію для участі у щорічній конференції EUA 2013» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2435
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php