МінАПК оголосило конкурс на заміщення вакантної посади ректора Уманського національного університету садівництва


Міністерство аграрної політики та продовольства України оголошує

КОНКУРС

на заміщення вакантної посади ректора

УМАНСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ САДІВНИЦТВА



У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою, мають вчене звання професора, науковий ступінь доктора або кандидата наук, стаж науково-педагогічної діяльності не менше десяти років.

Термін подання заяв – два тижні з дня опублікування оголошення.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі подають такі документи: заяву, особовий листок з обліку кадрів, фотокартку, автобіографію, копії документів про вищу освіту, науковий ступінь, атестат про вчене звання, список наукових праць, копію трудової книжки та копію з паспорту, де вказано громадянство України, завірених у встановленому порядку.

Документи надсилаються за адресою:
01001, м. Київ-1, вул. Хрещатик, 24, Мінагрополітики України.



Додатково:

Уманський національний університет садівництва було прийнято до Magna Charta Observatory ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2293 )

Заснований ще указом Царя Миколи І в 1844 році Уманський аграрний університет... стане філією ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1745 )



Огигінал новини «МінАПК оголосило конкурс на заміщення вакантної посади ректора Уманського національного університету садівництва» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2418
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php