НТУУ "Київський політехнічний інститут" переміг у голосуванні на проведення у виші безкоштовного Wi-Fi в рамках проекту КМДА KYIV FREE Wi-Fi


КИЇВ. 28 листопада. УНН.

У голосуванні на проведення безкоштовного Wi-Fi в рамках проекту Київської міської державної адміністрації KYIV FREE Wi-Fi лідером став НТУУ "Київський політехнічний інститут" ( https://euroosvita.net/index.php/?category=35&id=689 ), тож безкоштовну мережу буде проведено саме до цього ВНЗ, повідомляє УНН ( http://www.unn.com.ua/ua/news/1055946-u-kpi-zyavitsya-bezkoshtovniy-internet/ ).

За встановлення мережі Wi-Fi у вищевказаному університеті проголосувало 13064 особи.

На другому місці – Національний авіаційний університет, який набирає 11439 голосів.

Трійку лідерів замикає Національний економічний університет імені Вадима Гетьмана ( https://euroosvita.net/index.php/?category=35&id=1096 ) із 2091 голосом та Київський національний університет імені Тараса Шевченка ( https://euroosvita.net/index.php/?category=35&id=688 ), який набрав 2008 голос.

Наразі голосування завершено, протягом двох тижнів буде проведено переговори з керівниками ВНЗ і керівництвом КМДА щодо проведення мережі до університетів.

Нагадаємо, за словами заступника голови Київської міської державної адміністрації Руслана Крамаренка, міська влада планує першими заохотити найактивніших користувачів Інтернету – студентів.

"Ми вважаємо, що провідні вищі навчальні заклади, хоч вони і не підпорядковані місту, мають бути забезпечені безкоштовним доступом до Інтернету. Який саме навчальний заклад стане першим – визначить голосування, тож я закликаю студентів бути активними і "лайкати" свою alma-mater на сайті wifi.ua", – зазначив він.



Додатково:

World Universities Web Ranking 2012 - рейтинг університетів за популярністю у Інтернеті ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2092&id=2390 )




Огигінал новини «НТУУ "Київський політехнічний інститут" переміг у голосуванні на проведення у виші безкоштовного Wi-Fi в рамках проекту КМДА KYIV FREE Wi-Fi» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2391
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php