Нові конкурси за всіма пріоритетними напрямками Сьомої рамкової програми на 2013 рік


Європейська Комісія опублікувала нові конкурси на 2013 рік за всіма пріоритетними напрямками Сьомої рамкової програми на Порталі для учасників РП7 ( https://euroosvita.net/index.php/?category=17&id=1110 ).

Нижче знаходиться інформація щодо всіх відкритих наразі конкурсів, в яких представники України можуть брати участь.

Детальна інформація щодо кожного конкурсу знаходиться на сайті Порталу для учасників - http://ec.europa.eu/research/participants/portal/page/calls. ( http://ec.europa.eu/research/participants/portal/page/calls )


З липня 2012 року більшість конкурсів FP7 передбачає використання нової системи електронної подачі заявок на порталі для учасників.

Презентація нової системи, розміщена на порталі для учасників. Він пропонує огляд основних функцій, нової системи. ( http://ec.europa.eu/research/participants/portal/ShowDoc/Participant+Portal/portal_content/docs/submission/pp_submission_of_proposals.pdf;efp7_SESSION_ID=TH4cQrTT6jQLpnqvycgpLTCW2JjKXzKFJvnhngRBKnhcjShB20MK!-1464761185 )

Запитання про нову систему подання заявок Ви можете надіслати в контактний інформаційний центр на сайті ( https://ec.europa.eu/research/participants/portal/page/contactus ), вказавши область запитання -"Подання заявки".



За інформацією: fp6-nip.kiev.ua ( http://www.fp6-nip.kiev.ua/index.php/uk/page-5/page-25/2013-2/ ), fp7.hse.ru ( http://fp7.hse.ru/inco/news/59887926.html )



Додатково:

Сервіси проекту Ideal-ist для пошуку партнерів і підготовки спільних проектів у 7РП за напрямком інформаційно-комунікаційні технології ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2289 )

Європейська комісія анонсувала пріоритети 10 конкурсу ІКТ в 7РП ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2046 )




Огигінал новини «Нові конкурси за всіма пріоритетними напрямками Сьомої рамкової програми на 2013 рік» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2344
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php