Студенти збирають досвід боротьби з хабарництвом у ВНЗ


Українсьтка асоціація студентського самоврядування (УАСС) проводить дослідження досвіду студентів та органів студентського самоврядування, щодо протидії хабарництву у вищих навчальних закладах.

- "Ми запрошуємо всіх студентів, які мають досвід боротьби з хабарництвом долучитися до ініціативи Асоціації, зокрема, через заповнення опитування за посиланням." - говорить Єлизавета Щепетильникова, Президент УАСС.

УАСС проведе аналіз найкращих практик студентської протидії хабарництву у вищих навчальних закладах з метою їх систематизації та поширення досвіду студентських перемог у боротьбі з хабарництвом.

- "Щиро просимо всіх хто має відповідний досвід заповнити опитування, а також долучитися до дослідження УАСС через поширення інформації про дослідження серед студентів які мають відповідний досвід та успіхи у протидії хабарництву".

У випадку виникнення додатковий питань просимо звертатися до Виконкому Асоціації за електронною адресою ec@uass.org.ua.

Контакти:
Єлизавета Щепетильникова
Президент УАСС
+380937105193
skype: lady_hornet




Додатково:


Рейтинг найбільш корумпованих сфер, за результатами порівняльного дослідження 2007 – 2009, 2011 років, залишається незмінним. ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1816 )

Корупцію повернули в школи і виші ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1353 )




Огигінал новини «Студенти збирають досвід боротьби з хабарництвом у ВНЗ» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2305
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php