Більше 60 вузів з різних країн світу буде представлено на міжнародній виставці «Освіта за кордоном» що пройде у Києві з 15 по 17 листопада.


15-17 листопада 2012 року в Києві у приміщенні Центру ділового та культурного співробітництва "Український дім" (вул. Хрещатик, 2) відбудеться щорічна міжнародна виставка закордонних навчальних закладів „Освіта за кордоном”.

Запрошуємо старшокласників, студентів і батьків відвідати виставку «Освіта за кордоном», на якій будуть представлені більше ніж 60 вузів з різних країн світу.

На сьогоднішній день виставка є найбільшим заходом в Україні, що присвячений вищій освіті за кордоном та надає змогу всім бажаючим отримати інформацію безпосередньо від представників закордонних ВНЗ.

Крім індивідуальних консультацій і особистих зустрічей відвідувачі будуть мати можливість прослухати тематичні семінари та презентації, що проведуть представники освітніх концернів, коледжів, підготовчих програм і університетів.

Виставка розрахована на тих людей, які хотіли б навчатися за кордоном.

При цьому відвідувачів можуть цікавити різні програми - когось будуть цікавити програми вивчення іноземних мов, когось - середня освіта за кордоном, та звичайно вища освіта.

У виставці братимуть участь навчальні заклади і організації з Канади, Польщі, Угорщини, Литви, Австрії, Америки, Кіпру, Росії, Німеччини, Чехії, Ізраїлю, Великобританії, Швейцарії, Таїланду, Туреччини.

Також у виставці братимуть участь провідні українські агенції, Посольство Канади в Україні, Посольство Австрії в Україні, Чеський культурний центр при Посольстві Чехії в Україні, проект «Освіта в Європі» від Європейської комісії, Гете Інститут, Французький культурний центр, Філія «Сохнут-Україна», проект «МАСА».

Вперше в Україні у виставці візьмуть участь 7 австрійських навчальних закладів. Великими павільйонами будуть представлені навчальні заклади Франції (12 учасників), Литви (6 університетів) та Польщі (7 учасників), які традиційно приваблюють українців конкурентною вартістю навчання, надають можливість здобути міжнародну освіту в тому числі й англійською мовою.

Європейська Комісія буде представлена на цій виставці стендом «Навчання у Європі». Він є частиною широкомасштабної кампанії із залучення якомога більшої кількості студентів з-поза меж ЄС до навчання у європейських університетах.

Андрулла Вассиліу (Європейський Комісар з освіти, культури, багатомовності та молоді) впевнена, що студенти, які мали досвід навчання за кордоном, більш підготовлені до викликів сьогодення. Саме тому «навчання в університетах має бути більш відкритим та доступним для решти світу», впевнена Вассиліу.

Веб-сторінка ініціативи «Навчання у Європі» (http://ec.europa.eu/education/study-in-europe ( http://ec.europa.eu/education/study-in-europe )) надає інформацію про освітні можливості у 32 європейських країнах. Вона доступна англійською, французькою, португальською, іспанською, російською, арабською та китайською мовами.

Виставка надасть можливість всім охочим отримати об’єктивну інформацію «з перших рук» щодо системи освіти різних країн, навчальних програм, умов вступу, фінансових вимог.

Більше інформації про освітянський ярмарок можна отримати за цим посиланням: http://edu-abroad.com.ua/about_fair1.html ( http://edu-abroad.com.ua/about_fair1.html )

Виставка працює:
15-16 листопада з 11:00 до 18:00
17 листопада з 11:00 до 17:00.

ВХІД ВІЛЬНИЙ.



За інформацією: http://www.tempus.org.ua/ ( http://www.tempus.org.ua/ ) та edu-abroad.com.ua ( http://edu-abroad.com.ua/pro_vistavku.html )

5 отечественных вузов представляли высшее образование Украины на выставке "Чайна Эдюкейшн Экспо" в Пекине ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2235 )



Додатково:

Табачник майже за 4 мільйони пропіарить українську освіту ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2162 )




Огигінал новини «Більше 60 вузів з різних країн світу буде представлено на міжнародній виставці «Освіта за кордоном» що пройде у Києві з 15 по 17 листопада.» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2301
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php