МОНМС: Оголошено конкурс на зайняття посади ректора Ужгородського національного університету


Міністерство освіти і науки, молоді та спорту оголошує конкурс на зайняття посади ректора Державного вищого навчального закладу «Ужгородський національний університет».

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою, мають вчене звання професора, науковий ступінь доктора або кандидата наук і стаж науково-педагогічної діяльності не менше ніж десять років.

Строк подання заяв – два тижні з дня опублікування оголошення.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають такі документи: заяву, особовий листок з обліку кадрів з фотографією, автобіографію, копії документів про вищу освіту, наукові ступені і вчені звання, копію трудової книжки, список друкованих праць і винаходів, завірених у встановленому порядку.

Документи надсилати на адресу: 01135, м. Київ–135, проспект Перемоги, 10, Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України.

Телефони для довідок: (044) 481-47-92, 481-32-35.


Міністерство oсвіти і науки,
молоді та спорту України

5 листопада 2012



Додатково:

Ректор УжНУ після виведення університету з фінансової кризи пообіцяв запровадити заходи із стимулювання наукової роботи ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2236 )

В УжНУ створено новий дорадчий орган — Сенат старійшин ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1998 )

Інтерв’ю Голови Державної інспекції навчальних закладів України:
Була така пропозиція, щоб ректор міг обиратися на посаду... не більше двох термінів поспіль ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2130 )

Державна інспекція навчальних закладів визначила типові порушення та недоліки у діяльності ВНЗ України ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2214 )

Автономізація університетів як складова реформи вищої освіти в Україні
(Аналітична записка Національний інститут стратегічних досліджень при Президентові України) ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2112 )

Вертикаль власти в вузовской среде породила несогласных с Минобрнауки ректоров ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1540 )




Огигінал новини «МОНМС: Оголошено конкурс на зайняття посади ректора Ужгородського національного університету» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2282
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php