В КНУ імені Тараса Шевченка було розглянуто план розвитку університету на 2013 рік


1 листопада 2012 р. відбулося засідання ректорату КНУ імені Тараса Шевченка, на якому були розглянуті наступні питання:

1. Інтернаціоналізація навчання, як чинник міжнародного визнання КНУ імені Тараса Шевченка (доповідав проректор В. Бугров).
2. План розвитку університету на 2013 рік (доповідав О. Черняк).
3. Різне.


А, як повідомила пресслужба університету, 6-7 листопада 2012 р. Астрономічна обсерваторія КНУ проводить нараду з представниками Московського державного університету ім. М. В. Ломоносова та Об’єднаного інституту ядерних досліджень РАН щодо участі науковців Університету в космічних експериментах на борту супутника «Ломоносов», запуск якого намічений на 2013 р.
За результатами наради планується розробити програму участі науковців КНУ в проекті «Ломоносов», що, зокрема, включатиме регулярне проведення робочих зустрічей та конференцій в Москві та Києві.

Місце проведення наради - конференц-зал Астрономічної обсерваторії (вул. Обсерваторна, 3). Початок роботи 6 листопада о 10-00.

КНУ також отримав власний торговий знак для товарів і послуг:


В КНУ імені Тараса Шевченка було розглянуто план розвитку університету на 2013 рік В КНУ імені Тараса Шевченка було розглянуто план розвитку університету на 2013 рік В КНУ імені Тараса Шевченка було розглянуто план розвитку університету на 2013 рік В КНУ імені Тараса Шевченка було розглянуто план розвитку університету на 2013 рік



За інформацією:
pressa.univ.kiev.ua ( http-pressa-univ-kiev-ua )




Додатково:

Кращі ВНЗ України: Роби з нами, роби як ми, роби краще нас ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2153 )

Дмитро Фірташ виділить 8 млн. грн. на реставрацію Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2178 )

СумДУ в програмі ТЕМПУС є учасником 6 проектів-переможців, що є найвищим показником серед ВНЗ України ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2247 )

Луганський національний університет імені Тараса Шевченка - єдиний у країні виш, готовий прийняти у своїх гуртожитках людей з інвалідністю ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2245 )

Ректор УжНУ після виведення університету з фінансової кризи пообіцяв запровадити заходи із стимулювання наукової роботи ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2236 )

Томский вуз за год заработал больше 1 млрд рублей за счет исследований ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2252 )



Огигінал новини «В КНУ імені Тараса Шевченка було розглянуто план розвитку університету на 2013 рік» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2269
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php