В Китаї розпочалась робота з прийму заявок на участь в публічних екзаменах по прийму на держслужбу-2013


15 жовтня з 8:00 в розпочалась робота з прийму заявок на участь в публічних екзаменах по прийму на держслужбу-2013. Вона завершиться в 18:00 24-го числа поточного місяця.

Повідомляється, що в цьому році письмові екзамени відбудуться 25 листопада. Вони будуть проведені одночасно в усіх адміністративних одиницях провінційного рівня країни. Зокрема, бажаючі стати держслужбовцями приймуть участь в публічних екзаменах для претендентів більш ніж на 20 тисяч вакансій в центральних державних органах та безпосередньо підлеглих їм установах.

З 2003 року в Китаї введено практику прийому на державну службу шляхом відкритих екзаменів.

До теперішнього часу в країні сформовано відповідний механізм регулярного набору держслужбовців. Так, багато молодих спеціалістів з вищою освітою, що мають трудовий стаж, можуть бути прийняті на роботу в партійно-адміністративні установах різних рівнів.




Додатково:

Китай намагатиметься стати світовою технологічною державою до 2049 року ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2182 )

В Китае насчитывается 88 зон развития высоких и новейших технологий государственного значения ( https://euroosvita.net/?category=1&id=1364 )

Мировая статистика научно-технического развития: Китай рвется вперед, Россия сдает позиции ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=573 )

Китай выступает против коммерциализации образования ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=282 )




Огигінал новини «В Китаї розпочалась робота з прийму заявок на участь в публічних екзаменах по прийму на держслужбу-2013» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2217
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php