Найпопулярніші школи Києва знаходяться у Шевченківському й Печерському районах


Найбільш популярні серед учнів школи столиці знаходяться у Шевченківському та Печерському районах міста.



Про це повідомляє бізнес-довідка 123.

Так бажання вчитися у школах Шевченківського району висловили 15,8% учнів, у Печерському – 15%, у Дарницькому – 10,7%, у Голосіївському – 9,5%, у Дніпровському – 9,2%, у Солом'янському – 8,9%, у Святошинському – 8,7%.

Серед менш бажаних шкіл – навчальні заклади Деснянського – 8,2%, Оболонського – 7,2 та Подільського – 6,6% районів.

«За статистикою запитів, загальноосвітні школи цього року становлять майже половину запитів у сфері шкільної освіти, причому більш третини учнів загальноосвітніх шкіл (34,7%) вибирають школи з поглибленим вивчанням іноземних мов», йдеться в повідомленні.

Ще 32% школярів ідуть у гімназії й ліцеї, і 23% вчаться в музичних навчальних закладах, спортивних школах, школах мистецтв.

У десятку найбажаніших для навчання київських загальноосвітніх закладів потрапили Київський військовий ліцей ім. І. Богуна, British International School, Kiev international school, Київська інженерна гімназія, школа №57 спеціалізована з поглибленим вивчанням англійської мови.

А також Києво-Печерський ліцей №171 «Лідер», Український медичний ліцей Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця, школа №70 (Печерська міжнародна школа) та гімназія ім. А.С. Пушкіна №153.

Інформаційний холдинг «Міськдовідка» – працює у сфері оперативного постачання актуальної інформації 57 років, найбільша база даних України.



Огигінал новини «Найпопулярніші школи Києва знаходяться у Шевченківському й Печерському районах» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2170
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php