Табачник майже за 4 мільйони пропіарить українську освіту


Міносвіти витратить понад 3 мільйони бюджетних грошей на рекламу вищої освіти в країні для іноземних студентів.



Про це «Коментарям» повідомили в Мінекономіки.

Так, Міносвіти підписало 3 вересня договір з ТОВ «Євромедіа Компанії» на надання послуги з організації міжнародних заходів у галузі освіти на загальну суму 3,78 млн гривень.

Згідно конкурсної документації, підрядник повинен провести в Казахстані, Азербайджані, Білорусі не менше 6 заходів щодо презентації системи освіти України, а також конференції для ЗМІ.

При складанні програми проведення заходів потрібно враховувати індивідуальні національні особливості кожної з обраних країн, заходи повинні проходити на офіційній мові країни з забезпеченням кваліфікованими перекладачами.

На кожному із запланованих заходів повинна бути запрошені не менше 50 осіб, яких потрібно забезпечити блокнотами для записів, теки, ручками, питною водою.

Крім того, підрядник повинен забезпечити участь України у виставці в Пекіні, в рамках низки освітніх виставок «China Education EXPO 2012», присвячених презентації іноземних вищих навчальних закладів, — презентацію системи освіти України, в т.ч. українських вузів.

Проведення заходів призначено на вересень-листопад 2012 року.

Фінансування проводиться за рахунок держбюджету.




Додатково:

Як міністр освіти сам себе пропіарив ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1743 )



Огигінал новини «Табачник майже за 4 мільйони пропіарить українську освіту» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2162
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php