Київщина напередодні 1 вересня: “готовність № 1″


Навчально-виховні заклади Київської області готові до нового навчального року.



Про це йшлося у ході колегії Київської облдержадміністрації. Присутні заслухали доповідь про станпідготовки закладів Київської області до нового 2012/2013 навчального року та роботу в осінньо-зимовий період.

«Сьогодні система освітніх закладів Київщини спрямована на всебічний розвиток кожної дитини. В області успішно реалізуються національні та обласні програми, які дають змогу дітям отримати якісну освіту», – наголосив голова облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк.

Особливу увагу на Київщині у 2011/2012 році приділяють дотриманню санітарних норм у навчальних закладах, а саме – внутрішніх вбиралень, забезпечення регіону шкільними автобусами.

«З першого вересня у початковій школі розпочнеться поступове впровадження нового Державного стандарту початкової загальної освіти та нових навчальних програм. Суттєві зміни передбачаються в організації навчально-виховного процесу. Зокрема, іноземної мови викладатиметься з 1-го класу», – зазначив начальник головного управління освіти і науки облдержадміністрації Віктор Бутник.



Додатково:


Табачник вже підготувався до регіональної російської мови: з 2,06 млн підручників 1,9 млн російських ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2105 )

Вчителів шокують зміни у шкільній програмі для першокласників ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2103 )

Глебова: надо менять не ЕГЭ, а систему преподавания в школе ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2073 )



Огигінал новини «Київщина напередодні 1 вересня: “готовність № 1″» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2119
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php