Наказ МОНМС щодо Електронного студентського квитка у 2012 році


Своїм наказом №942 від 22 серпня 2012 року Міністерство освіти і науки, молоді та спорту дало дозвіл ВНЗ України забезпечувати студентів, що забажали, Електронними студентськими квитками ( https://euroosvita.net/?category=1&id=795 ) які суміщують в собі банківську картку.

Також нагадаємо - з 1 березня розпочалась дослідна експлуатація ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1633 ) електронного студентського квитка студентів НТУ «КПІ» з безконтактним чипом у якості пільгового студентського проїзного у Київському метрополітені. У розробці та запуску проекту взяли участь компанії НДІ прикладних інформаційних технологій ( http://ndipit.com.ua/proekty/elektronn-student ), КП «Київський метрополітен ( http://www.metro.kiev.ua/node/2749 )», НТУ «КПІ» ( https://euroosvita.net/index.php/?category=35&id=689 ), «Кард Систем ( http://www.card-sys.com/index.php?option=com_content&view=article&id=8&Itemid=3&lang=ru )» та «Пластик Карта ( http://plasticcard.ua/ )».




Додатково:



Щодо порядку оплати документів про освіту у 2012 році ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1876 )



Огигінал новини «Наказ МОНМС щодо Електронного студентського квитка у 2012 році» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2118
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php