Телефони "гарячої лінії" щодо вступної кампанії-2012 не працюють


Сьогодні протягом дня не працюють основні телефони "гарячої лінії" Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, які відкрили з метою допомоги під час вступної кампанії-2012.



Зокрема, при спробі дозвонитися на номер консультаційного телефону оперативного штабу з питань вступу до вищих навчальних закладів – (044) 481-32-15 - проятгом усього дня слухавку на іншому кінці дроту не брали.

Кореспондент УНН подав скаргу на урядову "гарячу лінію" з приводу недоступності номеру, але навіть після цього, за 3 години, лінія не запрацювала.

До того ж коли кореспондент намагався дозвонитися на телефон сервісу підтримки системи "Електронна подача заяв на участь в конкурсному відборі на вступ до ВНЗ України" - (044) 486-78-48 - замість гудків почув "Вибачте, але з технічних причин номер телефон тимчасово не обслуговується".

Нагадаємо, що раніше МОНмолодьспорту відзвітувало, що загалом за перший тиждень вступної кампанії-2012 на консультативний телефон Оперативного штабу зателефонувало 456 осіб.




Додатково:


ЄДБО - недоліки технічного характеру унеможливлюють якісну та своєчасну роботу приймальних комісій ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2028 )

Цього року всі дипломи про одержання вищої освіти повинні супроводжуватись додатками європейського зразка ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1910 )

Колаж: Олексій Чурюмов Вступна кампанія-2009 – історія хвороби українського суспільства ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=488 )



Огигінал новини «Телефони "гарячої лінії" щодо вступної кампанії-2012 не працюють» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2044
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php