Тігіпко пообіцяв розвивати в Україні систему профтехучилищ


Держава розвиватиме систему профтехучилищ і посилюватиме їхню матеріально-технічну базу.




Про це сказав віце-прем'єр-міністр України - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко під час робочого візиту до Криму, повідомили УНН у прес-службі урядовця.

Сергій Тігіпко підкреслив, що профтехучилища повинні стати важливим елементом системи підготовки кадрів.

"Нам треба інвестувати в ПТУ, встановлювати там сучасне обладнання, ремонтувати навчальні приміщення та гуртожитки. І ось на цій базі готувати кадри, навчати безробітних", - зазначив С.Тігіпко.

Віце-прем'єр також заявив, що необхідно налагодити зв'язок між ПТУ, центрами зайнятості та роботодавцями в процесі підготовки кадрів.

"Найголовніше при підготовці кадрів і проведенні перекваліфікації - розуміти, який саме фахівець потрібен на ринку праці і готувати його відповідно до вимог роботодавця", - вважає С.Тігіпко.



Додатково:


Для отримання другої освіти буде потрібен спеціальний ваучер від держави ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1793 )

Випускники вузів повинні півроку працювати заради трудової книжки, не одержуючи заробітної плати. ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1900 )

Табачник не має двох бажань: бути афроамериканцем і членом НАНУ ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1314 )



Огигінал новини «Тігіпко пообіцяв розвивати в Україні систему профтехучилищ» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2004
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php