На базі технопарку може з’явитися закордонний ВНЗ


"Вищі навчальні заклади та "Біонік Хіл" мають співпрацювати.



Згідно з проектом, на території інноваційного парку планується відкриття філіалу ВНЗ. І це не обов’язково має бути саме український заклад. Але одне можу сказати точно: на території розміщуватиметься один із найсучасніших університетів", – сказав О.Попов.

Крім того, за його словами, на території "Біонік Хіл" планується створити дослідний центр.

Нагадаємо, Київська міська державна адміністрація в партнерстві з інноваційним парком BIONIC Hill, компанією UDP і конкурсом "Інноваційний прорив" проводить Інноваційний форум "Kyiv City Open Doors", який учора розпочав свою роботу в Києві.

На презентацію проекту інноваційного парку BIONIC Hill і можливостей українських винахідників приїхали 15 керівників зі списку 35 провідних венчурних фондів Кремнієвої долини. Інвесторам буде представлене road-show найкращих проектів за такими напрямами: IT, Mobile, Cloud Computing, SaaS, Games, Social Networking, альтернативні джерела енергії та біотехнології.

"Київ – своєрідний "селекційний центр" країни, адже щороку до столиці приїздять жити та працювати найкращі та найталановитіші мешканці регіонів. Сьогодні тут розташовані провідні вищі навчальні заклади та офіси міжнародних компаній, що приваблює амбітну молодь і дає нам можливість у конкуренції з іншими регіонами бути першими", – наголосив заступник голови Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко.




Додатково:



Київскі ВНЗ підписали МЕМОРАНДУМ про взаємодію та співпрацю ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1740 )

Університет Сингулярности із Силіконової долини вибрав посла в Україні ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1608 )

Для молоді створять «Силіконову долину» ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1534 )

"Укрупнення" вищих навчальних закладів: реформування галузі ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1091 )

Чи потрібні Україні випускники Прінстона, Оксфорда і Сорбонни, або Як МОН України викриває нелегалів в інших країнах ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=684 )

Президент и наука: любовь и ненависть ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1565 )



Огигінал новини «На базі технопарку може з’явитися закордонний ВНЗ» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1831
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php