Для отримання другої освіти буде потрібен спеціальний ваучер від держави


Віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко розповів, на яких підставах можуть видаватися ваучери на отримання другої вищої або спеціалізованої освіти в разі схвалення законопроекту про зайнятість населення.

Про це він повідомив в ефірі "Шустер Live" на "Першому національному".

"В законопроекті пропонується надання державою ваучерів для отримання другої освіти для осіб, які досягли 45 років і мають не менше 15 років стажу", - поінформував він.

Як повідомлялося, цього тижня Тігіпко представив законопроект про зайнятість населення, яким, зокрема, пропонується ввести систему ваучерів, відповідно до якої громадянам будуть видаватися ваучери на певну суму для отримання другої вищої або спеціалізованої освіти.

Згідно з підрахунками Міністерства соціальної політики, в 2013 році вартість такого ваучера може скласти 11,6 тис. грн. Міністр стверджує, що цього мало для отримання освіти, проте, на його думку, громадяни теж повинні частково платити за неї.



Додатково:

Ужгородський національний університет: Пропонуємо Міністру освіти і науки України Д.В.Табачнику визнати свої прорахунки та подати у відставку ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1602 )




Огигінал новини «Для отримання другої освіти буде потрібен спеціальний ваучер від держави» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1793
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php