Конференція IREG-6 «Академічні рейтинги та поліпшення якості вищої освіти- уроки Азії та інших регіонів»


Міжнародна Обсерваторія з академічних рейтингів та досягнень ( http://www.ireg-observatory.org/index.php?option=com_content&task=view&id=3&Itemid=3 ) запрошує Вас взяти учать у шостій конференції IREG-6 «Академічні рейтинги та поліпшення якості вищої освіти- уроки Азії та інших регіонів», що відбудеться у Тайпеї з 18 по 20 квітня 2012 року.

Конференція організована за сприяння Ради Тайваню із оцінки вищої освіти та акредитації (HEEACT).

Шоста конференція IREG-6 надасть можливість рейтинговим організаціям, експертам із забезпечення якості та академічної успішності, усім зацікавленим сторонам обговорити різноманітні теми, що стосуються академічних рейтингів та інших форм оцінки показників закладів вищої освіти.

На минулих конференціях IREG, що відбулися у Варшаві, Вашингтоні, Берліні, Шанхаї, Астані ьа знову у Берліні був продемонстрований зростаючий інтерес та визнання академічний рейтингів.

Прийдешня шоста конференція IREG-6 не випускаючи із поля зору розвиток проектів з інших регіонів, зосередиться на перспективах вищої освіти у азійському регіоні.

Азія це регіон, де рейтинги університетів здобули підтримку та стали важливими інструментами для урядів, університетів, студентів та інших зацікавлених сторін.

Рейтинги, попри певні обмеження, сприймаються як «дзеркало» університетської діяльності. Як і в інших частинах світу, азійські країни сподіваються, що політика цілеспрямованого фінансування приведе до створення низки високо рейтингових навчальних закладів. Різноманітні думки, що висловлюватимуться у ході дебатів щодо прямих та непрямих зусиль такої політики обов’язково будуть висловлені у ході роботи конференції.

На конференції IREG-6 буде обговорюватися новини розвитку проектів із рейтингування університетів, приділяючи особливу увагу достовірності та якості рейтингів; усім учасникам конференції буде надано можливість безпосередньо поспілкуватися із засновниками провідних міжнародних та національних рейтингів, дослідниками, керівниками університетів та політиками.


Організаційний комітет


Сайт конференції: www.ireg-observatory.org
Контактна особа: доктор Казимеж Біланов ( Kazimierz Bilanow), secretariat@ireg-observatory.org


Observatory on Academic Ranking and Excellence

Переклад: Михайленко Ігор/Оксана Бурдик
для euroosvita.net



Додатково:

Берлінські принципи ранжирування вузів ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=437 )

Братиславський форум надасть новий імпульс розвитку національних рейтингів ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1260 )

Глобальный форум ЮНЕСКО: рейтинг и оценка качества высшего образования – сильные и слабые стороны, Париж ( http://www.ireg-observatory.org/index.php?option=com_content&task=view&id=3&Itemid=3 )

8 марта 2010 в Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=628 )

Рейтинг університетів України III, IV рівнів акредитації Топ-200 Україна ( https://euroosvita.net/index.php/?category=3 )



Огигінал новини «Конференція IREG-6 «Академічні рейтинги та поліпшення якості вищої освіти- уроки Азії та інших регіонів»» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1680
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php