Затверджено офіційне друковане видання Міністерства


Відповідний наказ № 164 від 14 лютого 2012 року ( https://euroosvita.net/?category=15&id=1567 )підписав Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник.

Зокрема, наказом надається статус єдиного офіційного друкованого видання МОНмолодьспорту щотижневій газеті «ОСВІТА УКРАЇНИ», інформаційному збірнику (коментарі) Міністерства освіти і науки, молоді та спорту, бюлетеню «Атестаційний вісник» (інформування громадськості щодо присудження наукових ступенів і присвоєння вчених звань).

Також наказом передбачається започаткування електронного формату єдиного офіційного друкованого видання Міністерства та додатків до нього шляхом його розміщення на веб-сайті державного інформаційно-виробничого підприємства видавництва «Педагогічна преса».



Додатково:

Видання, яке висвітлює думку українського Міносвіти, вважає, що «Відродження» відступає від традицій західної демократії. ( https://euroosvita.net/?category=1&id=1373 )

Сколько же средств освоят вестники, газеты и журналы министерств - чиновники не разглашают. ( https://euroosvita.net/?category=1&id=1587 )




Огигінал новини «Затверджено офіційне друковане видання Міністерства» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1566
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php