У США навчаються 720 тисяч студентів-іноземців


Кількість студентів-іноземців в коледжах та університетах США продовжує зростати. В 2010-му – 2011-му академічному році в Америці навчались 720 тисяч закордонних студентів.

Інститут міжнародної освіти оприлюднив дані про кількість студентів-іноземців у США. Вже п’ятий рік поспіль ця цифра зростає і нині майже на 30 відсотків вища, ніж 10 років тому. Протягом минулого року найбільше зросла кількість студентів з Китаю, Саудівської Аравії, В’єтнаму, Ірану та Венесуели.

Майже половина студентів-іноземців у США - з Китаю, Індії та Південної Кореї. Більше 20 відсотків всіх закордонних студентів вивчають у США бізнес та управління. Наступною за популярністю спеціалізацією є машинобудування.

Найбільша кількість студентів-іноземців сконцентрована в штаті Каліфорнія, більше 96 тисяч. Вже 10-й рік поспіль Університет Південної Каліфорнії утримує першість за кількістю міжнародних студентів – у цьому виші їх навчається більше 8600.


Додатково:

В вузах США выросло количество иностранных последипломных студентов ( https://euroosvita.net/?category=1&id=1360 )

В системе образования США раскрыли многомиллиардную аферу ( https://euroosvita.net/?category=1&id=1188 )

Заявление Генерального директора ЮНЕСКО в связи с остановкой финансирования со стороны США ( https://euroosvita.net/?category=1&id=1323 )




Огигінал новини «У США навчаються 720 тисяч студентів-іноземців» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1372
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php