Дмитра Фірташа обрали головою об'єднання організацій роботодавців України.


Він пообіцяв, що головним завданням його роботи стане розвиток людського капіталу.

Впливовий український бізнесмен, співвласник RosUkrEnergo і засновник Group DF Дмитро Фірташ був обраний головою об'єднання організацій роботодавців України.

Відповідне рішення було ухвалене 2 грудня на засіданні президії спільного представницького органу сторони працедавців на національному рівні (СПО). Члени президії розглянули рекомендації поради Федерації роботодавців України і обрали Фірташа на посаду голови об'єднання.

Виступаючи після свого обрання, Фірташ підкреслив, що головним завданням його роботи стане координація заходів щодо розвитку людського капіталу як основного чинника економічного зростання країни.

"Йдеться про збільшенні тривалості життя людей, про підвищення рівня життя, якості освіти і охорони здоров'я, про розвиток і впровадження нових технологій, проведення прикладних наукових досліджень", - сказав Фірташ.

Раніше СПО очолював Олексій Мірошниченко.

Спільний представницький орган сторони працедавців на національному рівні - орган, створений в 2009 році для виставлення на національному рівні консолідованої позиції роботодавців, на підприємствах яких працюють більше 8 млн людей.

Нагадаємо, 25 листопада Федерація роботодавців України (ФРУ) обрала Дмитра Фірташа головою ФРУ в національній тристоронній соціально-економічній раді при президентові України.


Додатково

Про проблемні питання та шляхи вирішення поєднання інтересів та можливостей освіти, науки, інновацій ( https://euroosvita.net/?category=1&id=963 )

Чи якісних студентів набирають вищі навчальні заклади України ( https://euroosvita.net/?category=1&id=896 )




Огигінал новини «Дмитра Фірташа обрали головою об'єднання організацій роботодавців України.» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1351
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php