Абітурієнти Києво-Могілянської академії мають найвищі навчальні показники у країні


За даними вимірювання, проведеного на основі даних інформаційної системи "Конкурс", НаУКМА посів перше місце за якістю вступників у 2011 році.


Вимірювання відбувалося за показниками середнього значення результатів ЗНО та середнього значення бала атестата абітурієнтів, які брали участь у вступній кампанії 2011 року, повідомляє прес-служба академії.

За даними проведеного вимірювання, середнє значення сертифікатів ЗНО абітурієнтів, які вступали до НаУКМА, склало 181,3 бала, а середнє значення бала шкільного атестата – 186,5, що є найвищим показником у країні.

Друге місце посів Київський національний університет ім. Шевченка (КНУ) з показниками відповідно 177,9 і 184,4, третє - Національний технічний університет "Київський політехнічний інститут" (НТУУ КПІ) із середнім значенням сертифікатів ЗНО 173 бала і середнім значенням атестатів вступників - 179,5.

На четвертому місці - Київський національний економічний університет ім. Гетьмана (КНЕУ) з відповідними середніми показниками 171,8 і 181,4 бала відповідно.

Необхідно зазначити, що інформаційно-пошукова система "Конкурс" функціонує з метою інформування про надходження заяв на вступ до вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації під час проведення вступної кампанії.

Користувачам системи надається інформація по кожному навчальному закладу за кожним напрямом підготовки, зокрема про бали сертифікатів ЗНО з конкурсних предметів та середній бал документів про загальну середню освіту, що подаються вступниками до вищих навчальних закладів.




Огигінал новини «Абітурієнти Києво-Могілянської академії мають найвищі навчальні показники у країні» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1253
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php