Про підсумки проведення III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2011 році Наказ МОНмолодьспорт №490 від 27.05.11 року


Про підсумки проведення III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2011 році

Наказ МОНмолодьспорт №490 від 27.05.11 року




МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

НАКАЗ


№490 від 27 травня 2011 року


Про підсумки проведення III етапу
Всеукраїнського конкурсу-захисту
науково-дослідницьких робіт учнів-членів
Малої академії наук України у 2011 році



Відповідно до Державної цільової програми розвитку позашкільної освіти на період до 2014 року, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2010 р. №785, Національним центром "Мала академія наук України", Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді та Українським державним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді протягом 28 березня – 6 травня 2011 року був проведений ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

На підставі рішення журі та оргкомітету конкурсу-захисту наказую:

1. Затвердити списки переможців та учасників III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України в 2011 році, що додаються.

2. Оголосити подяку Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України за активну участь у роботі журі та науковому забезпеченні конкурсу-захисту педагогічним і науково-педагогічним працівникам вищих навчальних закладів і наукових установ Національної академії наук України (додаток 3).

3. Національному центру "Мала академія наук України" (Лісовий О.В.):

3.1. До 20 червня 2011 року підготувати інформаційно-аналітичні матеріали за результатами проведення Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2011 році.

3.2. До 30 червня 2011 року провести нараду керівників територіальних відділень Малої академії наук України за підсумками конкурсу-захисту.

3.3. Провести оплату праці членам журі ІІІ етапу конкурсу-захисту відповідно до затвердженого кошторису та трудових угод.

3.4. До 19 вересня 2011 року підготувати Умови проведення Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2012 році.

4. Міністру освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, начальникам управлінь освіти і науки обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій:

4.1. Довести до відома місцевих органів управління освітою та керівників навчальних закладів результати проведення III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2011 році.

4.2. Проаналізувати стан роботи територіальних відділень Малої академії наук України та сприяти поліпшенню діяльності секцій, гуртків, учнівських об’єднань із дослідницько-експериментального напряму позашкільної освіти у загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладах, зокрема в сільській місцевості.

4.3. Відзначити наукових керівників учнів-призерів ІІІ етапу конкурсу-захисту згідно Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти, затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 15.04.1993 №102 (із змінами, внесеними наказом Міністерства освіти і науки України від 11.06.2007 №471).

5. Ректорам (директорам) вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації при організації роботи приймальних комісій врахувати положення пунктів 12.2 – 12.4 Умов прийому до вищих навчальних закладів України, затверджених наказом Міністерства освіти і науки України від 19.10.2010 №961, щодо особливих умов конкурсу та форм проведення вступних випробувань для призерів III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України за умови відповідності базового предмету профілюючому іспиту.

6. Опублікувати наказ в Інформаційному збірнику Міністерства та розмістити на офіційному веб-сайті Міністерства www.mon.gov.ua.

7. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Жебровського Б.М.



Міністр Д.В. Табачник



Огигінал новини «Про підсумки проведення III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2011 році Наказ МОНмолодьспорт №490 від 27.05.11 року» - https://euroosvita.net/index.php/?category=15&id=1087
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php