В Україні відбудеться Міжнародна програма "Студентська республіка"


У рамках святкувань Дня Конституції України, Дня молоді та Дня Незалежності України, з метою розвитку у молоді культури демократичних цінностей, в усіх регіонах буде реалізовано Міжнародну програму "Студентська республіка".


Реалізацію програми заплановано в декілька етапів: на рівні навчальних закладів (травень-червень 2011 р.), на регіональному рівні (протягом червня 2011 р.) та на всеукраїнському рівні - фінал (у серпні 2011 р. - до Дня Незалежності України) за участю переможців регіональних етапів та іноземних гостей.

Студреспубліка передбачає організацію студентських містечок, проведення семінарів і тренінгів для активістів студентського самоврядування, ігрових змагань, конкурсів, різноманітних інтелектуальних та спортивних турнірів.

Захід відбуватиметься під гаслом здорового способу життя і включатиме комплекс інформаційно-просвітницьких заходів.

Міжнародна програма "Студентська республіка" вже не перший рік є найбільшим зібранням молодіжних лідерів країни за участю іноземних гостей із Російської Федерації, Республіки Білорусь, Грузії, Республіки Молдова, США тощо.




Огигінал новини «В Україні відбудеться Міжнародна програма "Студентська республіка"» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1014
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php