Розвиток університету « Гарвардський універститет « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Гарвардський універститет
Розвиток університету
5-12-2008

Протягом останніх декількох років Гарвард придбав земельні ділянки в Allston на протилежному березі річки Charles River для розвитку системи студентських містечок на південь.

Тепер університет володіє територією, яка на 59% більше в районі Allston ніж в районі Cambridge. Серед різноманітних пропозицій стосовно об'єднання традиційного кембріджського студентського містечка з новим студентським містечком в Allston є такі, що передбачають спорудження нових та великих мостів, переправ та/або трамвайної лінії.

Одна з найбільш потужних сил розвитку Гарвардського університету полягає в її стратегічному плануванні програм науки та технологій. Університет планує побудувати два дослідницьких комплекси площею 500 000 квадратних футів (50 000 м2) в районі Allston, де буде здійснюватися декілька міждисципліних програм, включаючи створення Інституту стволових клітин «Harvard Stem Cell Institute» та розширення відділення технічних наук.

Крім цього, Гарвард планує перенести Школу освітніх наук «Harvard Graduate School of Education» та Школу охорони здоров'я «Harvard School of Public Health» в район Allston.

Університет також планує збудувати декілька нових студентських житлових комплексів в районі Allston, а також великі музеї та комплекси мистецтв.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів