MBA: Оптимісти отримують кращу роботу « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
MBA: Оптимісти отримують кращу роботу
8-02-2011

Не будьте такими похмурими. Саме так у двох словах можна висловити результати досліджень, які доводять, що наповнені оптимізмом магістри бізнес-адміністрування (MBA) скоріше за все отримають роботу, а потім і підвищення на ній протягом лише двох років.


Дослідження проводили Рон Кеніал та Девід Робінсон з бізнес-школи Фукуа університету Дюк та Кейд Массі з Єльської школи менеджменту.

З 2005 року по 2007 рік дослідники опитали 232 випускників різних МВА-програм щодо їхнього "відносного диспозиційного оптимізму" - загальної віри у те, що хороші речі трапляються частіше, ніж погані, та співставили результати відповідей опитуваних з їхніми результатами пошуку роботи.

Дослідники постаралися відсіяти усі непередбачувані чинники, як, наприклад, харизма, яка на їхню думку пов'язана з оптимізмом, але не бралась до уваги задля більш точного дослідження здатності оптимістичних випускників бізнес-шкіл знайти роботу.

Ви можете подумати, що краще підготовлені кандидати можуть собі дозволити бути оптимістичними і, що саме відмінна кваліфікація приносить їм роботу. Однак, дослідники з’ясували, що в той момент, коли оптимісти думають, що їхні шанси отримати високооплачувану роботу на привабливій посаді досить високі, вони зазвичай помиляються. Навіть результати іспиту GMAT не мають значення.

Що ж має? Ну, насправді дослідники не знають. Можливо оптимісти більш мотивовані, щоб працювати, можливо вони отримують більше користі від соціальної підтримки, або ж вони просто більшого від себе очікують. Пояснень може бути багато.

Так чи інакше, але оптимізм впливає на результати пошуку роботи, тому не варто перейматись, краще насолоджуватись життям, бути щасливим і отримати в результаті хорошу посаду.

www.businessweek.com, переклад Мирослав Гришин, Освіта.ua

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів