Financial Times оприлюднив рейтинг кращих європейських бізнес-шкіл 2010 « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Financial Times оприлюднив рейтинг кращих європейських бізнес-шкіл 2010
22-12-2010

European Business school rankings 2010 являє собою компіляцію з п'яти спеціалізованих рейтингів європейських бізнес-шкіл, що публікувалися протягом 2010 року.


Паризька бізнес-школа HEC вп'яте поспіль стає кращою в Європі. У всіх п'яти рейтингах HEC входив до десятки кращих. Особливо ця школа виділяється серед інших бізнес-шкіл Європи своїми корпоративними програмами. Крім того, HEC займає друге місце серед європейських бізнес-шкіл в глобальному рейтингу програм EMBA, а також друге місце в рейтингу європейських магістерських програм з менеджменту.

Десятка кращих європейських бізнес-шкіл за версією Financial Times 2010 виглядає наступним чином:


  • HEC Paris;

  • London Business School;

  • INSEAD;

  • IMD;

  • IE Business School;

  • Rotterdam School of Management;

  • ESCP Europe;

  • Esade Business School;

  • IESE Business School;

  • EM Lyon Business School.


Більшість бізнес-шкіл, що представлені в TOP-10 не змінили своїх місць в порівнянні з аналогічним рейтингом бізнес-шкіл у 2009 році. Винятком є лише ESCP Europe, що піднялася на 5 позицій і опинилася в цьому році на 7-му місці рейтингу (в основному за рахунок залучення великої кількості іноземних студентів і розширення сектора корпоративних програм).

За межами десятки можна відзначити стрімкий ривок Said Business School at the University of Oxford. Відкривши в цьому році програму Executive MBA, ця школа "стрибнула" з 17-ої на 11-ту позицію рейтингу бізнес-шкіл Європи.

Кращими бізнес-школами з країн Східної Європи стали польські Kozminski University (39) та Warsaw School of Economics (67), а також University of Economics з Чехії (73 позиція рейтингу).


«

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів