Українська молодь хоче більше бюджетних коштів на свої потреби « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Українська молодь хоче більше бюджетних коштів на свої потреби
15-12-2010

Молодіжні організації вимагають, аби в бюджеті на наступний рік було збільшене фінансування молодіжних проектів. Активісти впевнені, що без додаткових грошей у 2011 році українська молодь жебракуватиме.


Верховна Рада у вівторок розглянула проект бюджету на 2011 рік та ухвалила документ вже у першому читанні. Лідери молодіжних організацій України планують зустрітися з депутатами з бюджетного комітету.

Молодь нарікає, що на реалізацію молодіжної політики в державі передбачено лише 0,004% дохідної частини бюджету. Це стільки ж, як було минулого року, незважаючи на те, що дохідна частина бюджету зросла на 5%.

Голова молодіжної організації "Студентська республіка" Павло Вікнянський сказав Deutsche Welle, що без належної фінансової підтримки молодь в Україні деградуватиме або поповнить лави українських трудових мігрантів у Європі. Вікнянський упевнений, що про молодь політики забули, адже молоді люди дедалі частіше ігнорують вибори, бо не є таким дисциплінованим електоратом, як, приміром, пенсіонери.

"Усі зобов’язання перед молоддю коштують сім мільярдів гривень. Це включаючи й молодіжне будівництво, й компенсацію молодим родинам. Тож, це далеко не фантастична сума. Але ніхто й не згадує, що зобов’язання ці треба виконувати", - наголошує голова молодіжної організації "Студентська республіка".

Натомість молодь прагне, аби депутати збільшили принаймні до 15 мільйонів гривень фінансування молодіжних проектів. Поки що молодь хоче спробувати домовитися з політиками про підтримку своїх вимог. Якщо ж держбюджет на наступний рік депутати ухвалять без їхніх зауважень, молодіжні організації обіцяють вийти на масові акції протесту.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів