Гранти на проведення досліджень в університетах США « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Гранти на проведення досліджень в університетах США
2-12-2010

Програма з надання грантів Fulbright Faculty Development Program призначена для викладачів вищих навчальних закладів та молодих науковців віком до 35 років.

У грудні 2010 року Програма академічних обмінів ім. Фулбрайта розпочинає конкурс на отримання грантів для молодих науковців.

У конкурсі можуть брати участь науковці та спеціалісти, які ще не мають наукового ступеня, та молоді кандидати наук (не пізніше 3-х років після захисту на час подання документів на конкурс Fulbright Faculty Development Program).

До участі у конкурсі запрошуються викладачі та адміністратори вищих навчальних закладів, співробітники науково-дослідних установ, журналісти, фахівці з бібліотечної, музейної та архівної справи, спеціалісти у сфері управління культурою, працівники громадських організацій (НДО).

Тривалість гранту — 9-10 місяців. Упродовж академічного року учасники Програми проводять індивідуальні дослідження; знайомляться з актуальними надбаннями американських університетів у плануванні навчальних програм, розробці учбових курсів та їх викладанні; беруть участь у наукових конференціях та семінарах. Програма не передбачає здобуття наукового ступеня, але надає можливість стипендіатам відвідувати семінари та лекції в якості вільних слухачів.

Грант передбачає отримання щомісячної стипендії, додаткових коштів для придбання професійної літератури, медичне страхування та авіаквитки.

Конкурс на отримання грантів розпочинається у грудні 2010 року та триватиме до 31 березня 2011 року.

Довідка:

Програма академічних обмінів імені Фулбрайта - заснована в 1946 році Програма імені Фулбрайта є найстарішою і найбільш престижною міжнародною програмою обміну вченими та студентами, що фінансується урядом Сполучених Штатів Америки. З 1992 року майже 700 українських вчених, студентів і молодих фахівців побували у США, де навчались або проводили наукові дослідження в якості учасників Програми імені Фулбрайта.


: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів