Всім працівникам бюджетної сфери буде підвищено заробітну плату, - М.Азаров « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Всім працівникам бюджетної сфери буде підвищено заробітну плату, - М.Азаров
23-09-2010

Кабінет Міністрів України розгляне проект постанови, що передбачає збільшення посадового окладу працівникам першого тарифного розряду.


Про це повідомив Прем'єр-міністр Микола Азаров, у вступному слові, відкриваючи засідання КМУ.

"Серед пакетів соціальних питань сьогодні ми розглянемо проект постанови, прийняття якої стане ще одним кроком до вирівнювань дисбалансів в оплаті праці в бюджетній сфері. Зокрема, ми збільшуємо розмір посадового окладу працівника І тарифного розряду Єдиної тарифної сітки", - повідомив Азаров.

Азаров зазначив, що таким чином, заробітну плату буде підвищено всім працівникам бюджетної сфери.

"Ми і надалі будемо працювати з профспілками та роботодавцями для того, щоб найближчим часом повністю ліквідувати диспропорцію в оплаті праці", - підкреслив прем’єр.

Зазначимо, що 21 вересня, віце-прем’єр-міністр Віктор Тихонов, головуючи на засіданні Урядового комітету з питань регіональної та соціальної політики, будівництва, житлово-комунального господарства і гуманітарного розвитку, повідомив, що комітетом схвалено проект постанови КМУ, якою передбачено підвищення посадових окладів працівникам бюджетної сфери, оплата праці яких здійснюється на основі Єдиної тарифної сітки, виходячи з посадового окладу (тарифної ставки) працівника І тарифного розряду 586 гривень, з 1 жовтня поточного року.

Сьогодні, за словами Тихонова, ця цифра становить 570 гривень.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів