Львівська міська рада: У Львові будують школу за допомогою будівельного 3D-принтера (відео) « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Львівська міська рада: У Львові будують школу за допомогою будівельного 3D-принтера (відео)
23-05-2023

У Львові стартувало будівництво першого в Україні навчального закладу за допомогою технології 3D-друку. Це буде новий навчальний корпус для першокласників школи № 23, що на вул. Варшавській, 126



«Наш фонд зараз реалізовує в Україні 2 проєкти – постачання їжі постраждалим від війни у прифронтових регіонах разом з Фондом ООН та будівництво школи, яке ви бачите перед собою. Ми привезли сюди технологію 3D-друку, щоб показати, як можна швидко і якісно відбудовувати Україну. Ця школа – це 506 кв. м, які ми разом з партнерами COBOD International та 3DCP Group плануємо зробити до 1 січня. Те, що вже побудовано, було надруковано всього за 48 годин і ця фаза будівництва буде завершена протягом двох тижнів. Загалом відкриття школи заплановано на 1 січня.

Мета 3D-будівнитцва – не бути дешевшим, а бути швидшим. Цей проєкт не є дешевшим за звичайне будівництво, але є в десять разів швидшим.

Це дуже важливий проєкт для відбудови України. Ми плануємо відкрити тренінговий центр, щоб навчити людей в Україні працювати з цими технологіями та розвивати 3D-будівництво в Україні. Плануємо збудувати міст у Херсоні за допомогою цієї технології»
, – розповів Жан-Крістоф Боні, засновник гуманітарного фонду Team4UA (Україна-Франція).

Додатковий навчальний корпус загальноосвітньої школи №23, за попередніми розрахунками, стане найбільшим навчальним закладом у світі, побудованим за допомогою такого 3D-принтера, та відкриється вже у 2024 році. Тут зможуть навчатися 100 учнів початкових класів. Школа № 23 є переповненою, адже знаходиться в досить густозаселеному районі: навчальний заклад розрахований на 700 учнів, а зараз тут навчається близько 1000.

Докладніше на сайті city-adm.lviv.ua

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів