УЦОЯО: демонстраційний тест з англійської мови для НМТ-2023 « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
УЦОЯО: демонстраційний тест з англійської мови для НМТ-2023
21-03-2023

Сьогодні пропонуємо потенційним учасникам тестування виконати завдання з англійської мови.

Онлайновий тест із цього предмета вже доступний на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти за посиланням.

Як під час проходження демонстраційного тесту, так і на реальному тестуванні ви зможете вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи того завдання, змінювати варіант відповіді, а після завершення роботи отримаєте результат тестування з цього предмета.

Якщо у вас наразі повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 60 хвилин за комп’ютером / з планшетом / телефоном ー завантажте файл із демонстраційним варіантом тесту з англійської мови на свій пристрій, виконайте завдання і звірте свої відповіді з правильними.

Зауважте, що в тестах з іноземних мов на реальному тестуванні не буде завдань з відкритою формою відповіді, як не буде і завдань з аудіювання.

Принагідно зазначимо: Український центр оцінювання якості освіти розвиває власну тестову платформу, тож у майбутньому подібні завдання обов’язково стануть доступними й на ній.

Нагадуємо:
УЦОЯО вже підготував демонстраційні варіанти завдань з обох предметів обов’язкового блоку НМТ: 28 лютого на нашому сайті було розміщено демонстраційний варіант завдань з української мови, 4 березня ー з математики, 13 березня ー з історії України, 16 березня ー з фізики.

Продовжуйте стежити за новинами на нашому сайті ー так ви зможете якнайшвидше дізнаватися актуальну інформацію про НМТ і краще підготуватися до нього.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів