Інноваційний проєкт НТУ «ХПІ» отримав «Оскара» у галузі освіти « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Інноваційний проєкт НТУ «ХПІ» отримав «Оскара» у галузі освіти
30-12-2022

Унікальна програма з підготовки IT-фахівців Innovation Campus НТУ «ХПІ» удостоєна світового «срібла» у галузі освіти. Вона посіла друге місце серед найкращих проєктів Європи міжнародного конкурсу QS-Wharton Reimagine Education Awards 2022. Загалом у ньому взяли участь більше 1200 робіт від компаній, інститутів та інших організацій із 70-ти країн світу.

Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» став єдиним закладом вищої освіти України, який був представлений на конкурсі.

У 2022 році міжнародний конкурс QS-Wharton Reimagine Education Awards проходив у 18-ти основних категоріях (штучний інтелект, віртуальна та доповнена реальність, освітні програми, працездатність та інші). Конкурс тривав вісім місяців, протягом цього часу понад триста міжнародних суддів-експертів, які працюють у сфері освіти та інших галузях, оцінювали проєкти учасників. Ідеї, які відображали інноваційність, ефективність та унікальність, були відібрані у шорт-лист премії.

На конкурс було подано понад 1200 проєктів із сімдесяти країн світу.

У грудні було підбито підсумки конкурсу за напрямом найкращих освітніх інноваційних підходів світу, внаслідок чого програма Innovation Campus НТУ «ХПІ» посіла друге місце серед усіх проєктів Європи. Переможці були оголошені на щорічній конференції Reimagine Education Conference перед аудиторією із 4500 лідерів вищої освіти та представників бізнесу.

Відео оголошення Regional Award Announcement Europe: https://www.youtube.com/watch?v=KWTp-LafyKY

Презентаційне відео про Innovation Campus ХПІ: http://www.youtube.com/watch?v=4kgNiCAslas

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів