Міністерство охорони здоров’я у співпраці з Міністерством цифрової трансформації розвиває цифрові навички медичних працівників « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Міністерство охорони здоров’я у співпраці з Міністерством цифрової трансформації розвиває цифрові навички медичних працівників
12-12-2022

Цифрова компетентність у медичній сфері на сьогодні є невіддільною складовою компетенції професійної, адже робота в ЕСОЗ передбачає високий рівень цифрової грамотності медичних працівників.

Нагадаємо, що для стимулювання розвитку цифрової компетентності медичних працівників МОЗ вніс зміни до порядку проведення атестації лікарів, що передбачають нарахування додаткових балів під час атестації за підвищення рівня володіння цифровими компетенціями медичними працівниками.

На платформі «Дія. Цифрова освіта» з’явився новий освітній серіал про регіональну цифрову трансформацію. Одна із серій цього серіалу присвячена темі цифрової медицини та змінам і пріоритетам, які зараз впроваджуються в цьому напрямі в нашій країні.

Цього тижня МОЗ долучається до національної інформаційної кампанії, що проводить Міністерство цифрової трансформації, стимулюючи навчання цифрових навичок. 

Проєкт дозволяє дізнатися більше про те, як посилювати себе у роботі, навчанні, спілкуванні та саморозвитку. Усі охочі можуть долучитися до інтерактивних завдань у соціальних мережах «Дія. Цифрова освіта».

«Сьогодні цифрові навички є необхідними для лікаря і суттєво впливають на його професійну діяльність, – говорить Марія Карчевич, заступниця міністра охорони здоров’я з питань цифрового розвитку. – Постійний професійний розвиток, у тому числі і посилення цифрової грамотності медичних працівників, – одне із наших пріоритетних завдань»

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів