ЧНУ імені Петра Могили: Круглий стіл «Розробка нового рейтингу університетів онлайн-навчання: європейська перспектива» « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
ЧНУ імені Петра Могили: Круглий стіл «Розробка нового рейтингу університетів онлайн-навчання: європейська перспектива»
14-11-2022

8 листопада 2022 року представники ЧНУ імені Петра Могили долучилися до круглого столу «Розробка нового рейтингу університетів онлайн-навчання: європейська перспектива» організований міжнародним рейтингом Times Higher Education та Kaplan. Захід направлений на отримання досвіду та знання керівників вищої освіти в усьому світі.

Times Higher Education створює рейтинги університетів, щоб оцінити результативність університетів на світовій арені та надає достовірні дані про успішність університетів для студентів та їхніх сімей, науковців, керівників університетів, урядів і промисловості.

Серед учасників круглого столу були представники університетів Іспанії, Німеччини, Чехії та ін. Запрошеними представниками від нашого університету були т.в.о. проректора з наукової роботи та міжнародного співробітництва Алла Коваль, провідний фахівець відділу міжнародних зв’язків Олена Філімонова та провідний фахівець науково-дослідної частини Надія Гончарова.

Під час круглого столу були обговорені такі питання:

  • Як університети можуть гарантувати, що онлайн програми будуть високоякісними, інклюзивними та доступними для нової аудиторії?

  • За допомогою яких результатів або показників можна оцінити онлайн програми?

  • Представники ЧНУ імені Петра Могили поділилися з зарубіжними колегами досвідом проведення онлайн навчання в умовах війни, а також потребами і перспективами розвитку дистанційної освіти.

    За результатами обговорення планується публікація статті з визначеними рекомендаціями щодо розробки глобального онлайн-рейтингу університетів.

    : анонси :
    : акценти :
    : зовнішнє оцінювання :
    : Популярне :
    : наші дані :
    Контакт:
    тел.:
    (044) 290-41-24
    (044) 290-41-24 (*122)
    факс:
    (044) 290-41-24
    м. Київ, вул. Смілянська, 4
    Карта проїзду
    e-mail: inf@euroosvita.net

    При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
    euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів