НЕО в Україні: Гуртуймось на #ErasmusDays 2022! (13-15.10.2022 р.) « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
НЕО в Україні: Гуртуймось на #ErasmusDays 2022! (13-15.10.2022 р.)
6-09-2022

Дорогі Еразмусівці! Запрошуємо приєднатись до всесвітньої ініціативи #ErasmusDays 2022!

Цієї осені #ErasmusDays для України стануть надзвичайно важливою подією для освітнього фронту. Долаючи виклики війни, особливо необхідним є вивчення успішних практик та досвід #ErasmusGeneration для відбудови України після перемоги! Цього року #ErasmusDays відбудуться 13, 14 і 15 жовтня по всій Європі та світу, зокрема і в Україні. Ця міжнародна ініціатива базується на дуже простій концепції: протягом трьох днів Еразмус+ спільнота ділиться історіями успіху і досягнутими результатами проєктів у сферах освіти, молоді та спорту.

Команда Національного Еразмус+ офісу в Україні спільно з Представництвом ЄС в Україні, Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України, Інформаційним центром Еразмус+ молодь та Європейського корпусу солідарності, Erasmus Students Network, Erasmus Mundus Alumni and Eurodesk запрошують заклади, інституції, молодіжні та інші організації та кожного, хто отримав унікальний досвід Еразмусівця, приєднатись до ініціативи та висвітлити свою особливу історію. Важливо поділитись також і досвідом участі Еразмус+ під час війни та нагадати міжнародній спільноті про сьогоднішні події в Україні, підкресливши вагомий внесок участі України та її громадян в Програмі ЄС Еразмус+.

Маєте ідею та плануєте взяти участь та/або провести власні онлайн заходи в межах #ErasmusDays 2022, заповнюйте форму для подальшої співпраці та координації в межах всеукраїнської ініціативи. Участь в #ErasmusDays є добровільною ініціативною і, враховуючи постійні напади з боку росії та білорусі, ми розуміємо, що деякі заплановані заходи можуть бути скасовані, то ж заповнена форма не є зобов’язанням і не несе жодного примусового характеру.

Нагадаємо, що в 2021 р. за участі України було проведено 5 670 заходів у 67 країнах світу, тому сподіваємось цього року розширити географію участі українців по всьому світу!

Хто може організувати? До участі запрошуються всі бажаючі Еразмусівці: заклади освіти: школи, заклади вищої освіти та ППТО, науково-дослідні інституції, громадські організації (молодіжні), державні та приватні організації, студентські об'єднання, Erasmus Student Network, випускники Еразмус Мундус (ЕМА), студенти, викладачі, молодь, молодіжні працівники та інші учасники й організації.

Коли? 13, 14 та 15 жовтня 2022 р.

Формат: онлайн через сайти організацій та соціальні мережі (Facebook, Telegram, Instagram). Офлайн заходи можливі тільки за умови дотримання правил безпеки у період воєнного стану.

Що це можуть бути за заходи/ініціативи*?

  • Якщо Ви плануєте презентувати власний досвід та історію успіху, ми пропонуємо підготувати авторський Facebook або Instagram пост, відео чи короткий репортаж, колажі, статті тощо.

  • Якщо Ви плануєте представити досвід або результати реалізації проєкту Еразмус+, пропонуємо провести вебінар (конференція, презентація, круглий стіл), телемости з партнерами зі всього світу, Facebook-вебінар, Facebook-флешмоб, вікторину, або авторські пости в соціальних мережах, тощо.


  • Звертаємо увагу, що всі деталі щодо участі (формат, реєстрація на мапі заходів) та айдентика #ErasmusDays 2022 будуть поширені під час Zoom-зустрічей (вересень) з усіма бажаючими долучитись (Google форма вище).

    У разі додаткових запитань просимо звертатись до Катерини Жданової, менеджер НЕО в Україні, +38 093 773 43 92, k.zhdanova@ukr.net.

    Дякуємо і віримо в Україну, кожного громадянина, Збройні Сили України та партнерів! Допомагаємо та працюємо разом на результат для перемоги! Все є і буде Україна!

    : анонси :
    : акценти :
    : зовнішнє оцінювання :
    : Популярне :
    : наші дані :
    Контакт:
    тел.:
    (044) 290-41-24
    (044) 290-41-24 (*122)
    факс:
    (044) 290-41-24
    м. Київ, вул. Смілянська, 4
    Карта проїзду
    e-mail: inf@euroosvita.net

    При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
    euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів