Erudera: Вже 71 партнерство засновано між університетами Великобританії та України « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Erudera: Вже 71 партнерство засновано між університетами Великобританії та України
2-07-2022

Університети Великобританії, що представляють університети Англії, Шотландії, Уельсу та Північної Ірландії, оголосили про 71 партнерство між університетами України та Великої Британії.

Уряд Великої Британії надасть 190 000 фунтів стерлінгів міжнародній програмі Universities UK International, повідомляє Erudera.com.

За схемою, частиною якої є University of Liverpool, University of Glasgow та Wrexham Glyndwr University, університети Великої Британії співпрацюватимуть зі своїми українськими колегами щонайменше п'ять років.

Уряд оголосив, що ще 61 український університет прагне налагодити співпрацю з британськими інституціями, підкресливши, що міжнародний інтерес до цієї схеми був відзначений і в Ірландії, і в США, і в Канаді, і в Європі.

Схема побратимства була запущена Cormack Consultancy Group (CCG) та Universities UK International (UUKi).

Узгоджені партнерські відносини нададуть наступну допомогу:

- Допомога у відбудові українських університетів кампусів, зруйнованих війною.

- Визнання кредитів, щоб англомовні українські студенти могли пройти онлайн-курси від університетів Великобританії, які враховуються в їхньому підсумковому ступені.

- Забезпечення можливості продовжити українське викладання та дослідження в лабораторіях та аудиторіях Великобританії.

- Сприяння обміну академічними ресурсами, включаючи бібліотеки та технічне обладнання.

- Забезпечення підтримки психічного здоров'я, особливо для українських співробітників та студентів, які переживають посттравматичний стресовий розлад (Post-Traumatic Stress Disorder (PTSD)) через війну.

- Надання студентам з України можливості «надолужити» зайняття, які вони пропустили в літніх школах у закладах Великобританії.

Схема, за даними Universities UK, запобігатиме "відтоку мізків" та гарантуватиме, що українські університети відбудуються та стануть сильнішими після війни.

Нещодавно було підтверджено 24 нових партнерства між університетами, довівши їхню кількість до 71, тоді як вісім партнерств близькі до підписання формальної угоди.



Докладніше на сайті erudera.com >>>

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів