У Варшаві відбулася конференція IREG 2022 “Academic Rankings at the Crossroads” « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
У Варшаві відбулася конференція IREG 2022 “Academic Rankings at the Crossroads”
29-06-2022

Близько 150 експертів з усього світу зістрілись під час конференції “Academic Rankings at the Crossroads” в бібліотеці Варшавського університету, 23-24 червня.

У Варшаві відбулася конференція IREG 2022 “Academic Rankings at the Crossroads”

У Варшаві відбулася конференція IREG 2022 “Academic Rankings at the Crossroads”

У Варшаві відбулася конференція IREG 2022 “Academic Rankings at the Crossroads”


З ключовими доповідями виступили: Міхеал Мерфі (Micheal Murphy), голова Європейської асоціації університетів (European University Associations - EUA), Комільйон Карімов (Komiljon Karimov), заступник міністра освіти Узбекистану, та Марек Квіек (Marek Kwiek) з Познанського університету (AMU). Пленарні засідання проходили під керівництвом: Ellen Hazelkorn (Ірландія), Alex Usher (Канада), Zygmunt Lalak (UW), Thomas Parker (США) та Luiz Claudio Costa (Бразилія).

Серед спікерів були:
Phil Baty (Великобританія), Robert Morse (США), Ying Cheng (Китай), Gero Federkeil (Німеччина), Simon Marginson (Великобританія), Michail Zgurowski (Україна), Brendan Cantwell (США), Riri Fitri Sari (Індонезія), Gillian Golden (OECD) та Grzegorz Mazurek (Польща).

Під час Конференції обговорювались наступні питання:

- Наскільки рейтинги допомагають, і наскільки вони шкодять вищій освіті?

- Які їх сильні і слабкі сторони як інструмент оцінки вищої освіти?

- Як зберегти здоровий баланс між глобальними, регіональними та національними рейтингами, гарантуючи, що кожен з них зберігає свою незалежність?

- Чи повинна підтримуватися нинішня структура, де установи безкоштовно надають дані приватним власникам баз даних, які, в свою чергу, продають їм ці дані назад?

- Чи не настав час для міжнародних організацій, таких як UNESCO, OECD або European Commission, створити некомерційну базу даних про вищу освіту?


Конференція IREG 2022 у Варшаві мала особливий, ювілейний характер. Група міжнародних експертів з рейтингів (IREG) вперше зустрілася у Варшаві двадцять років тому під егідою UNESCO CEPES та Університету Козьмінського (Kozminski University).

Анджею Козьмінському (Andrzej Kozminski), ректору Козьмінського університету, який у 2002 році приймав першу у світі конференцію з рейтингів у Варшаві, було вручено Почесну медаль IREG.

Конференція IREG традиційно є унікальною та нейтральною міжнародною платформою, де рейтинги університетів обговорюються у присутності тих, хто складає рейтинги, та тих, хто ранжується: авторів основних світових рейтингів, менеджерів університетів та експертів з вищої освіти.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів