"University World News": Іноземних студентів, які втекли з України до Німеччини просять виїхати з країни « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
"University World News": Іноземних студентів, які втекли з України до Німеччини просять виїхати з країни
26-06-2022

Багато іноземних студентів, які втекли з України в лютому, отримують відмову з отримання дозволу на проживання в Німеччині й натомість їх просять якнайшвидше виїхати з країни.

За даними Конференції ректорів Німеччини (або Hochschulrektorenkonferenz) та Німецької служби академічних обмінів (DAAD), близько 3,000 іноземних студентів шукали притулку в Німеччині.

Попередньо іноземним студентам було надано тримісячний термін перебування, який через затяжний конфлікт був продовжений до 31 серпня. Однак, на відміну від студентів-біженців, які є громадянами України та можуть завершити навчання в Німеччині, студенти-біженці, які не є українцями, зобов'язані подати заяву на отримання дозволу на проживання, щоб залишитися після серпневого терміну.

Група організацій вищої освіти та підтримки біженців, серед яких Федеральна асоціація іноземних студентів (Bundesverband ausländischer Studierender or BAS), повторила звернення із закликом до міністра внутрішніх справ Німеччини та Міністра освіти і науки зробити більше для підтримки іноземних студентів, які втекли з України.

Сім підписантів апеляції, включаючи Всесвітню університетську службу (World University Service) та Bundesweite Arbeitsgemeinschaft PRO ASYL, яка є федеральною асоціацією підтримки прохачів притулку, закликають федерального міністра внутрішніх справ Ненсі Фейзер (Nancy Faeser) "надати іноземним студентам, яким довелося тікати з України, статус аналогічний українським громадянам-біженцям".


Докладніше на сайті universityworldnews.com >>>

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів