Апеляція результатів зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Апеляція результатів зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО)
18-06-2010

Якщо після ознайомлення з результатами зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) у вас виникли сумніви щодо об’єктивності результатів, то ви можете подати заяву до апеляційної комісії Українського центру оцінювання якості освіти.


Як повідомляє Український центр оцінювання якості освіти (УЦОЯО), апеляційна заява подається абітурієнтом у письмовій формі протягом трьох днів із моменту офіційного оголошення результатів зовнішнього оцінювання з відповідного предмета.

У заяві мають бути зазначені прізвище, ім’я та по-батькові, дані документа, на підставі якого абітурієнт був зареєстрований для участі в тестуваннях (паспорт або свідоцтво про народження), місце проживання, номер контактного телефону, предмет, результат проходження зовнішнього оцінювання з якого оскаржується. У разі, якщо в апеляційній заяві не будуть вказані зазначені вище дані, апеляційна комісія може залишити її без розгляду (зразок заяви, Pdf, Word).

Увага! У кожній апеляційній заяві можуть оскаржуватися результати зовнішнього оцінювання лише з одного предмета.

Апеляційні заяви щодо результатів тестування необхідно надсилати поштовим відправленням до Українського центру оцінювання якості освіти, що знаходиться за адресою: вул. Чорновола, 24, м. Київ, 01135. Дата подання заяви визначатиметься за штемпелем відправлення на поштовому конверті.

Розгляд апеляційних заяв щодо результатів зовнішнього оцінювання здійснюється комісією протягом десяти днів із часу їх надходження. За бажанням, абітурієнт може бути присутній під час розгляду апеляційною комісією заяви. Інформація про місце та час розгляду заяв буде розміщуватися на сайті Українського центру оцінювання якості освіти напередодні засідання.

Рішення апеляційної комісії повідомлятиметься заявнику письмово у вигляді витягу з протоколу засідання апеляційної комісії, копії первинних бланків відповідей, картки абітурієнта зовнішнього незалежного оцінювання.

Під час розгляду апеляційних заяв щодо результатів тестування, апеляційною комісією встановлюється об'єктивність оцінювання відповідей заявників на тестові завдання відкритого типу та здійснюється перевірка правильності визначення результату абітурієнта під час автоматизованої обробки бланків відповідей і його персоналізації.

Процедура подання заявниками апеляційних заяв щодо результатів, їх розгляд апеляційною комісією та реалізація її рішень визначаються Порядком проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2010 році, затвердженим наказом Міністерства освіти і науки України від 16.10.2009 № 937.


Додаток:
apelzayava.zip (34.89 Кбайт)


«

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів