Абітурієнти вважають, що тест з англійської мови не відповідає шкільній програмі « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Абітурієнти вважають, що тест з англійської мови не відповідає шкільній програмі
9-06-2010

Велика кількість абітурієнтів вважає тест ЗНО з англійської мови дуже важким, та таким, що не відповідає чинній програмі.

Багато хто з абітурієнтів вважає тест з англійської мови таким, що важко здати без спеціальної підготовки, про це свідчать відгуки абітурієнтів, які проходили ЗНО з англійської мови 7 червня цього року.

Деякі вступники вважають, що відповісти правильно навіть на половину завдань дуже важко (всього тест мав 51 завдання). "Я вчився у школі доволі непогано. Щоправда закінчив школу 3 роки тому, але багато пам’ятаю і все повторював, а за результатами тесту відповів на 11 запитань", - говорить абітурієнт Максим.

"Я теж не розумію, навіщо так ускладнювати завдання, – ділиться абітурієнтка Ганна. – Цей тест нереально було написати добре. З першого класу вчу англійську, 3 роки займаюся персонально, а таке відчуття, наче і не бачила і не знала англійської. Сподіваюся, що не одна я така".

Тим часом, Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив таблицю відповідності тестових завдань програмі ЗНО з англійської мови, яка передбачає відповідність тестових завдань шкільній програмі. "Рівні сформованості мовленнєвої діяльності визначені як середній, достатній та високий. Вищезазначені рівні відповідають вимогам чинних навчальних програм та критеріям оцінювання навчальних досягнень учнів з іноземних мов", - зазначається у програмі ЗНО з англійської мови.

У свою чергу абітурієнти просять Український центр оцінювання якості освіти більш детально прояснити ситуацію з тестом з англійської мови та створюють спеціальну групу в одній із соціальних мереж, що вже налічує більше тисячі вступників.

Нагадаємо, 7 червня 2010 року в 210 пунктах тестування відбулось зовнішнє незалежне оцінювання з іноземних мов.


«

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів